Educació Viva

Acompanyant  processos de vida i d’aprenentatge.

Crec en una Educació Viva, integral, amb una llibertat responsable, basada en uns límits clars i necessaris, a través de l’autoritat nutritiva de l’adult/a. Acompanyant-los des de l’amor incondicional i el respecte i la cura dels  ritmes i processos de cada infant i adolescent.

Ofereixo Super-Visió pedagògica i humana: Mirada externa, acompanyament i seguiment per projectes emergents d’educació lliure-viva i per escoles o espais/grups amb el desig i la disposició de fer un procés de consciència i de transformació, de manera  cuidada i acompanyada.

Des de l’any 2002 que treballo ja en aquest tipus d’educació, des d’aquesta nova Mirada on el “treball” comença per Mirar-se i  acompanyar-se a un@ mateix@. Posant atenció i consciència.

Sóc formadora i divulgadora d’aquesta nova Mirada a través de xerrades, tallers monogràfics, formacions…

 

Denominadors comuns de l’Educació Viva:

  • L’Amor incondicional cap a les nostres xiquetes i adolescents. Transmetent-los que estem aquí per elles, que les estimem, així tal qual.
  • El respecte cap a la seva llibertat. Llibertat amb uns límits clars, nutritius i seguritzants.
  • Col·locant-nos i ocupant el nostre lloc sistèmic d’adultes responsables, amb el que els infants es poden afluixar i poden ser simple i meravellosament el que són, infants. Poden Ser i confiar. Confiar sabent que lliurement poden explorar i experimentar, aprenent a la seva manera i al seu propi ritme, que és únic i perfecte.
  • Presents i disponibles, mirant i admirant el seu desplegament i creixement. On van trobant els seus propis recursos i les seves eines, de vegades tan creatives i sorprenents.
  • Connectades a si mateixes i a la seva pulsió de vida i d’alegria. Un regal que dóna el viure i fluir sent qui són, sabent-se estimades i acceptades, elles i les seves necessitats autèntiques.
  • Cuidant-les i acompanyant-les. Mirant-les des d’aquesta nova Mirada, a elles i als seus processos de vida i d’aprenentatge vivencial i integral.
  • Creixent i aprenent a posar aquesta mateixa nova Mirada a nosaltres mateixes i als nostres propis processos.Cuidant-nos i acompanyant-nos…”