Xerrada-tastet i acompanyament a Lo Niu [Deltebre]

Estimades Thais i Ane i estimat Lo Niu!
Agraïdes i honrades pel vostre convit de xerrada-tastet  tot un matí sencer  en un espai tan bell, parlant i compartint amb vosaltres sobre temes tan importants com límits, autoritat nutritiva, Mirada, acompanyament, processos emocionals, aprenentatges…i .molt més sobre l’educació viva i amb dinàmica vivencial inclosa!

Gràcies per la vostra obertura i confiança.

Per molt que posem molta cura i consciència amb nostre bell desig d’ acompanyar, sostenir i cuidar a ls-les nostres infants i joves i els seus processos de la manera més cuidada i respectuosa, ens afluixa i relaxa moltíssim poder baixar tan altes expectatives i acceptar-nos a nosaltres mateixos-es i a les nostres pròpies limitacions i processos.
Honrar i honrar-nos. Honrar que passem per on passem i que som un miracle nosaltres i el cóm ho estem fent, així tal qual, venint d’on venim i creixent com creixem. Regalem-nos celebrar aquest miracle.
Ens mereixem posar-nos ho i fer-nos ho més facil.
Seguim caminant i aprenent com a families i acompanyants conscients i responsables, però també com a humans-es. Donem-nos el permís!
Mirem i atenem les nostres necessitats legítimes i autèntiques (i de les nostres relacions de parella si en tenim) i des d’aquest lloc sencer, sostingut i nutrit cuidem-los a ells-es i a les seves necessitats.

Abraçada cuidada.


Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *